AD Roof Projects, professioneel schoorsteenvegen

Voor de veiligheid en de goede werking van uw schouw is het belangrijk uw schoorsteen op regelmatige basis te reinigen. Schoorsteenvegen op jaarlijkse basis is aangeraden en bij bepaald gebruik is een 2-jaarlijkse beurt verplicht.

Waarom uw schoorsteen laten vegen?

Rookdeeltjes kunnen in het rookkanaal blijven zitten waardoor er na enige tijd een brandbare laag kan gevormd worden. Dit kan leiden tot een schoorsteenbrand of tot koolstofmonoxide-intoxicatie door verstopping. Door het reinigen van uw schoorsteen gaan wij deze rookdeeltjes en de eventueel reeds gevormde laag verwijderen. Zo blijft uw schoorsteen optimaal werken en kan u deze zonder zorgen en risico gebruiken. 

Laat uw schoorsteen vegen door AD Roof Projects, professionele schoorsteenveger en wij bezorgen u na het vegen de benodigde attesten voor uw brandverzekering. Met meer dan 25 jaar ervaring kan u rekenen op een goede en correcte service aan een scherpe prijs.

AD Roof Cleaning veegt uw schoorsteen in regio Kortrijk, Wevelgem, Ledegem, Waregem, Menen, Zwevegem … (West-Vlaanderen) maar ook in Oost-Vlaanderen en Henegouwen.