Ontmossen van daken

Daken zijn onderworpen aan alle weersomstandigheden: regen, wind, warmte, vrieskou, zonnestralen … Zowel dakpannen als leien gaan er daardoor na enkele jaren vuil uitzien door de moslaag die zich vormt. Afhankelijk van verschillende factoren zoals de aanwezigheid van bomen en de richting van uw dak ten opzichte van de zon, krijgt het ene dak meer mos dan het andere. Het is dan ook aangeraden uw dak te ontmossen, en niet alleen voor het uitzicht…

Waarom is het belangrijk uw dak te ontmossen?

Mos groeit op uw dak en hecht zich van op uw dakpannen of leien. De wortels van het mos dringen binnen in de dakpan en maken deze zo poreus, hierdoor kunnen scheuren veroorzaakt worden. Deze scheuren kunnen op termijn zorgen voor een lekkend dak wat uiteraard schade kan aanrichten in uw woning. Daarom is het belangrijk uw dak te laten behandelen door AD Roof Projects Cleaning. Wij maken uw dak niet alleen mooi en proper, wij zorgen ook voor een langere levensduur van uw dak! 

Laat uw dak verzorgen door AD Roof Projects Cleaning

Met meer dan 25 jaar ervaring in het ontmossen van daken kan u rekenen op jarenlange ervaring en kennis van zaken. Bemoste daken maken wij als nieuw, zowel gewone dakpannen daken als leien daken.

Twijfel niet langer en contacteer ons voor een vrijblijvende offerte!

Werkwijze:

Eerst wordt uw dak volledige gereinigd met een hogedrukreiniger die het mos verwijderd.

Nadien behandelen wij uw dak met anti-mosproducten tegen nieuwe mosbegroeiing, dit voor een langdurig resultaat!

Vrijblijvende offerte

U kan rekenen op AD Roof Projects Cleaning voor het reinigen van uw dak in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Henegouwen.