Schoorsteenherstellingen 

Net als uw dak krijgt ook uw schoorsteen het hard te verduren door de verschillende weersomstandigheden aan dewelke deze wordt blootgesteld. Zeker het voegwerk wordt aangetast door weer, wind, warmte en vrieskou waardoor dit na jaren kan gaan afbrokkelen. Dit oogt niet alleen vuil en lelijk maar is vooral gevaarlijk. Door slecht voegwerk verliest uw schoorsteen aan stevigheid en kan deze bij stormweer gevaar betekenen. Daarom zijn schoorsteenherstellingen vaak noodzakelijk.

Wij reinigen schoorstenen van op het dak en kunnen deze dan ook grondig inspecteren. Bij het reinigen van uw schoorsteen kijkt AD Roof Projects steeds de toestand van uw schoorsteen na.  Indien nodig verwittigen wij u van een slechte toestand. De keuze om tot herstellingswerken over te gaan ligt uiteraard bij u. 

Welke werken voeren we uit?

Het voegwerk zorgt uiteraard voor de stevigheid van de schoorsteen. Bij schoorsteenherstellingen gaan we dit voegwerk dan ook vernieuwen en indien nodig vervangen we de deksteen.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een afspraak. We zijn actief in Kortrijk, Kuurne, Harelbeke, Zwevegem, Deerlijk, Waregem… kortom alle gemeentes van West-Vlaanderen, maar ook in Oost-Vlaanderen en Henegouwen.