Nieuw dak voor een scherp prijs

Een van de grootste kosten bij het kopen van een woning of in het onderhouden van een woning is het dak. Daken zijn sterk onderhevig aan het weer en kunnen hierdoor sterk afzien. Na verloop van jaren is een nieuw dak dan ook vaak noodzakelijk. Maar dit brengt grote kosten en grote werken met zich mee.
Daarom bieden wij een oplossing.

Koopt u een oude woning? Of wenst u uw woning een nieuwe ‘look’ te geven? Dan is een overzetdak de juiste keuze. Zowel op vlak van prijs als op vlak van werkwijze biedt deze methode een groot aantal voordelen.

Hoe ‘werkt’ een overzetdak?

Zoals de naam het zegt wordt een overzetdak over een bestaand dak geplaatst. Hierbij wordt gewerkt met licht metalen dakpanelen die het uitzicht hebben van gewone dakpannen. Deze kunnen geplaatst worden over een bestaand dak inĀ leien, golfplaten, zink, dakpannen of roofing. De dakpanelen worden gemonteerd op een nieuwe houten constructie die bovenop het bestaande dak wordt geplaatst en vastgemaakt.

Voordelen

De kostprijs: het bestaande dak hoeft niet verwijderd te worden dus er worden geen afbraakkosten of stortkosten in rekening gebracht en er is ook geen container nodig voor de oude materialen

De snelheid: Een overzetdak kan op zeer korte termijn en zeer snel geplaatst worden. Win 1 tot 2 dagen, afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het dak, is uw woning voorzien van een nieuw dak.

Uitzicht: U kan kiezen tussen verschillende mogelijkheden qua kleur en uitzicht. Het is een opwaardering voor uw woning!

Veilig: een overzetdak geplaatst door AD Roof Projects is stormbestendig, onbrandbaar, onbreekbaar en waterdicht.

Extra isolerend: U hebt een dubbel dak wat zorgt voor extra isolatie en minder warmteverlies.Ā 

Vrijblijvende offerte

U kan rekenen op AD Roof Projects Cleaning voor het zorgeloos vernieuwen van uw dak aan een budgetvriendelijke prijs. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.

Budgetvriendelijk

Snel en proper

Veilig